ieder bouwplan begint met een vrijblijvend gesprek


Bouwen of verbouwen is in de meeste gevallen een veelomvattend, ingrijpend en kostbaar project. Het is dus aan te bevelen om hier goed geïnformeerd aan te beginnen. Dan komt u niet voor verrassingen te staan. Een bouw- of verbouwproject begint bij ons met een vrijblijvend gesprek.

U komt bij ons langs of wij komen bij u voor een eerste kennismaking. Zonder verdere kosten of verplichtingen bespreken wij uw plannen met u. En daar wordt u heel wat wijzer van.

U vertelt ons wat u graag wilt en wij geven u informatie over de haalbaarheid van uw plannen. Daarbij kijken wij onder meer met u naar de wetten en regels waarmee u te maken krijgt. Ook bekijken wij of er voor het plan al dan niet een omgevingsvergunning aangevraagd moet worden.

Op dit moment kunnen wij u al een prima indicatie geven van de hoogte van de bouwkosten. Zo nodig volgt er een tweede gesprek met u om zaken nader te bespreken.

Daarna krijgt u van ons een kostenindicatie van het volledige bouwproject. Onze kosten, die daarvan deel uitmaken, krijgt u volledig uitgewerkt in een gedetailleerde offerte.

Dit hele aanlooptraject is voor u kosteloos en vrijblijvend. Mocht u hierna beslissen om niet met ons in zee te gaan, dan brengen wij u dus geen kosten in rekening.

Besluit u wel met ons verder te gaan, dan gaan wij vervolgens met uw voorlopige bouwplan naar de gemeente om alle mogelijkheden door te spreken. Mocht daarbij naar voren komen dat uw plan vanwege bezwaren van de gemeente toch niet door kan gaan, dan brengen wij u alsnog geen kosten in rekening.

Heeft u bouw- of verbouwplannen, dan staat er dus niks in de weg om contact met ons op te nemen.